Lastbilkørekort

Stort kørekort

Lastbilkørekort tager man hos Stjernqvist. Som er den eneste køreskole i Storkøbenhavn der tilbyder kørekort til lastbil og til vogntog. Vi kan give dig lastbilkørekort på en hurtig og smidig måde, i eller uden for normal arbejdstid.

Af persongrupper der normalt ikke har behov for en komplet chauffør-uddannelse på 6 – 8 uger (224 lektioner), kan nævnes:

Førere, der transporterer materiel og udstyr, som føreren normalt skal bruge i sit erhverv.

Personer der udfører transport i privat øjemed, lastbilmekanikere, mekanikerlærlinge, synsmedarbejdere, salgskonsulenter, stilladsmontører, entreprenører, kørelærere, gartnere mv.

Generhverve dit store kørekort.

Skal du udvide dit buskørekort med kørekort til lastbilkørekort eller vogntog (lastbil med påhængsvogn), eller skal du generhverve dit store kørekort, har du heller ikke behov for et kvalifikationsbevis.

Her kan du læse mere om reglerne for undtagelser til kvalifikationskravet.

Hvad siger færdselsstyrelsen?

Hvorfor Stjernqvist?

Mange vælger os til at få sit lastbilkørekort, det gør de fordi det ikke kræver et 30 dages kursus i arbejdstiden. Hvis du bruger lastbilkørekort privat eller til de undtagelser som er beskrevet herover  kræver det ikke en  chaufføruddannelse.

Men blot du består en teoretisk og en praktisk prøve. Mange der tager lastbilkørekort er for tiden er folk der har købt en hestelastbil, brandfolk, stilladsmontøre og folk der skal yde nødhjælp i udlandet.

Stjernqvist trafikskole har siden 1958 beskæftiget sig med stort kørekort, vi ved hvad vi laver, kørelæren er skiftet ud nogle gange. Vi får meget ros for vores nuværende kørelærer på nettet.

Vi har anskaffet os en Mercedes Actros 2545L med automatgear. Den er meget nem at køre. Du må både køre med manuelt og automatisk gear når du har bestået køreprøven.

 

Ubegrænset teori

Ubegrænset teori og evaluerende prøver. Lovpakke kun 17.399

Se mere om Lovpakke Lastbil

Undervisning

Selve undervisningen er bygget op på den måde, at når du har haft undervisning i teori, så skal din teoretiske viden prøves af i praksis i skolebilen.

Se mere om Undervisningsforløb

Holdstart

Der startes nyt hold hver tirsdag.

Se mere om Holdstart
0/5 (0 Reviews)