Lastbil kørekort

Skal du have kørekort til lastbil, bus eller vogntog, og ikke har behov for en komplet chaufføruddannelse med bl.a. kvalifikationsbevis behøver du ikke at tage 6 – 8 fulde arbejdsuger ud af kalenderen for at erhverve dit store kørekort.

Stjernqvist er nu den eneste køreskole i Storkøbenhavn der tilbyder kørekort til lastbil og vogntog. Vi kan give dig kørekort på en hurtig og smidig måde, i eller uden for normal arbejdstid.

Af persongrupper der normalt ikke har behov for en komplet chauffør-uddannelse på 6 – 8 uger (224 lektioner), kan nævnes:

Førere, der transporterer materiel og udstyr, som føreren normalt skal bruge i sit erhverv.

Personer der udfører transport i privat øjemed, lastbilmekanikere, mekanikerlærlinge, synsmedarbejdere, salgskonsulenter, stilladsmontører, entreprenører, kørelærere, gartnere mv.

Skal du udvide dit buskørekort med kørekort til lastbil eller vogntog (lastbil med påhængsvogn), eller skal du generhverve dit store kørekort, har du heller ikke behov for et kvalifikationsbevis.

Her kan du læse mere om reglerne for undtagelser til kvalifikationskravet.

Ubegrænset teori

Ubegrænset teori og diastest

Se mere om Lovpakke Lastbil

Undervisning

Selve undervisningen er bygget op på den måde, at når du har haft undervisning i teori, så skal din teoretiske viden prøves af i praksis i skolebilen.

Se mere om Undervisningsforløb

Holdstart

Der startes nyt hold hver tirsdag.

Se mere om Holdstart
0/5 (0 Reviews)