MC kørekort 2020

Kære kunde.

At tilbyde MC kørekort er faktisk ret omstændigt, vi vil gerne tilbyde de bedste lærekræfter og det bedste materiel. Det er vigtigt for os at du får en god oplevelse ved at tage dit MC kørekort gennem Stjernqvist Trafikskole. Vi har nu i mere end 60 år tilbudt kørekort til alt, og udannet rigtig mange motorcykellister.

Store krav til os selv.

Det kræver en hvis tilgang af kursister hvis vi skal opfylde de strenge krav som vi sætter til os selv. Udbuddet af køreskoler der tilbyder MC kørekort er i de senere år steget markant, uden at der er blevet flere kunder.  Derfor har vi valgt at samarbejde med Tip Top Trafik for forsat at kunne tilbyde MC kørekort til en kvalitet som vi kan stå inde for. Tip Top Trafik har været førende på MC markedet i snart  30 år.

MC Kørekort 2020

Skulle du have lyst til at kontakte os for en snak om dit kørekort er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon 35 36 45 36. Du kan også klikke ind på Tip Top Trafiks MC-hjemmeside. Du kan se MC kørekort priser her.

Du kan vælge at betale i vores Webshop eller hos Tip Top Trafik prisen er den samme.

Vi håber at du har fået lyst til at tage et kørekort gennem Stjernqvist.

MC Kørekort 2018

Gør drømmen til virkelighed

 

Alderskrav for MC kørekort.

18 år, kørekort til lille motorcykel A1 giver ret til at føre:

Tohjulet motorcykel med eller uden sidevogn med et maksimalt volumen på 125 cm3, en maksimal motoreffekt på 11 kW. =  14,955 837 790 3 HK.

20 år, kørekort mellemstor motorcykel A2 giver ret til at føre:

Tohjulet motorcykel med eller uden sidevogn med en maksimal motoreffekt på 35 kW = 47,586 756 605 6 HK.

24 år, kørekort til stor motorcykel A giver ret til at føre:

Tohjulet motorcykel med eller uden sidevogn. = Ubegrænset HK.

Du kan opnå kørekort til stor motorcykel før det fyldte 24 år hvis du har haft kørekort til mellem motorcykel i mindst 2 år.

0/5 (0 Reviews)