Holdstart - MC kørekort

Holdstart 2019

Vi starter nye hold hver anden mandag og du bedes kontakte Kontoret på tlf. 35 36 45 36 for tilmelding:

Se datoer for holdstart

Undervisningen starter kl. 16.30 og du skal komme kl. ca. 16.00, så du kan nå at indskrive dig og booke manøvrebane inden undervisningen starter.

Du kan deltage i gratis introduktion på mandage fra kl. 16.30 – 18.00:

Vi vil informere dig om hele undervisningsforløbet hos STJERNQVIST, priser, teoriundervisning i hold og individuel teoriundervisning på PC, køreprøver, kørsel i trafikken og på baner mv.

Der bliver naturligvis også mulighed for at du kan få svar på dine spørgsmål, således at du er helt klar over hvordan undervisningen foregår.

Hvis du herefter ønsker at fortsætte din MC-undervisning, betaler du og fortsætter herefter med yderligere teori til dit MC-kørekort efter introduktionen på mandage kl. 18.00.

Vi vil på den første teoridag (mandag) planlægge hele kørselsforløbet hvorfor du bedes medbringe din kalender.

Vi kører i hold med 3 MC-elever af gangen. Køretider afsættes i grupper således at alle MC-elever kan nå at få kørt den næste kørelektion inden næste teorilektion. Dette medfører at der kan forekomme køretider i dagtimerne.

Du skal have en lægeattest så hurtigt som muligt, så vi kan bestille en teoriprøve til dig. Du bør derfor bestille tid hos din egen læge, så du kan få din lægeattest udstedt senest om fredagen i den uge du starter dit MC kursus.

For at få det fulde udbytte af teoriundervisningen anbefaler vi at du anskaffer dig nyeste udgave af teoribogen Køreklar og MC-tillæg. Teoribogen kan du købe på Trafikskolen.

Udstyr

Du skal under kørslen både på banen og i trafikken have personlig sikkerhedsudstyr på.

Hos Stjernqvist har du mulighed for gratis at låne styrthjelm, motorcykeltøj og handsker når du kører på motorcyklen i trafikken, samt på manøvrebane og køreteknik, men du bør hurtigst muligt indkøbe eget udstyr så du altid kører med udstyr der passer til dig. Du kan udskyde dit indkøb af dette motorcykeludstyr til du har diskuteret med kørelæreren og derved fået et bedre kendskab til hvilket sikkerhedsudstyr du har brug for.
Du bør tage kraftigt fodtøj på, gerne rigtige MC – støvler.

Benytter du vore styrthjelme anbefaler vi dig at du har en hjelmhue på. En hjelmhue kan købes hos Stjernqvist

Der kan være lang ventetid til aflæggelse af både teori- og praktisk prøver hos politiet. Det er derfor vigtigt at du har alle de nødvendige dokumenter parat fredag i den uge du starter dit MC kursus, således at Trafikskolen kan booke din teoriprøve allerede om mandagen.

Når du starter skal du betale lovpakken og eventuelt teoribogen + MC-tillæg.

Du bedes benytte vores Webshop for at tilmelde og betale kurset. Vi modtager naturligvis Dankort på kontoret, og du er også velkommen til at indbetale via netbank til  Vestjysk Bank konto 7651-0001341729  Anfør venligst dit navn og fødselsdag.

NB!! Dansk kørekort kan kun udstedes til personer bosiddende i Danmark, dvs. at når du bestiller prøver og går til teoriprøve og til praktisk prøve skal du have dansk adresse og CPR nr.

VÆLG EN KØRESKOLE MED MERE END 60 ÅRS ERFARING

Tilmeld dig via linket herunder eller ring på: 35 36 45 36

TILMELD DIG MC HOLDSTART HER
0/5 (0 Reviews)