MC kørekort

MC kort  er en  skøn vej til et dejligt transportmiddel, hvis du er det mindste i tvivl om du skal kaste dig ud i et MC kørekort bør du kontakte vores mortorcykelkørelære Jacob.

Du køber først din MC Lovpakke i WEBSHOPPEN og dernæst meddeler du Kontoret (telefon 35 36 45 36 eller mail info@stjernqvist.dk) hvilken mandag du ønsker at starte. MC holdene starter i ulige uger og du kan se de planlagte hold under Holdstart og de tilhørende teoriplaner her.

MC kørekort til 3 størrelser

Det er nu muligt at erhverve kørekort til 3 størrelser MC

Se mere om Kørekort til MC

Undervisningsforløbet til MC

Se en oversigt over undervisningsforløbet til MC

Se mere om Undervisningsforløb

Gratis introduktion

Du kan deltage i gratis introduktion på mandage fra kl 16.30 – 18.00:

Se mere om holdstart

Priser på kørekort til MC

Se alle priser på kørekort til MC

Se mere om priser

Teori de fleste hverdage

Hos Stjernqvist er der mulighed for at tage teori de fleste hverdage og du arbejder primært med teorien på PC i vores teoricafé.

Se mere om Teoriplan – MC

Opfriskning af MC kørekort

Hvis du syntes du har brug for noget opfriskning af dit MC kørekort er du meget velkommen til at ringe. Mange tager lige et par rutinetimer inden de skal ud og køre igen.

Se lektionspriser her

Samarbejde med Tip Top Trafik

Stjernqvist har indledt et samarbejde med Tip Top Trafik om at samkøre vores elever, dette samarbejde er lavet for at give dig den bedste kvalitet til den bedste pris. Stjenqvist har siden 1957 udannet flere tusinde motorcykellister som er vores gode ambassadører for den bedst motorcykelundervisning. For os er det vigtigt at vi kan tilbyde gode lærekræfter og udstyr. Vi har mange elever der kommer fra andre køreskoler og ikke er tilfredse med undervisningen og deres udstyr, når vi så spørger ind til hvorfor de startede deres undervisning der er svaret det samme næsten altid ” det var billigt”

VÆLG EN KØRESKOLE MED MERE END 60 ÅRS ERFARING

Tilmeld dig via vores tilmeldingsformular eller ring på: 35 36 45 36

TILMELD DIG MC KØREKORT HER
0/5 (0 Reviews)