KØRELÆRERKURSUS TIL BIL i mere end 60 år – Priser

Næste kørelærerkursus  19/9 2018 Informationsmøde 3/10  2018 Kl. 19.00 Informationsmødet er gratis men tilmelding er nødvendig.

Kørelærerkursus budget – overslag.

 

Teorikursus  (rateopdelt)                                             kr. 34.900,-

Ved start kr. 7.900,- herefter 6 rater á kr. 4.500,- hver den 1. i måneden.*

 

** 20 kørelektioner i trafikken  a kr.250.-                kr. 5.000,-

 

Samlet undervisningsudgift i alt ca.                         kr. 39.900,-

* Ved opstart betales kr.7900 1 måned betales ikke noget, 2 måned betales kr.4500.-, 3 måned betales kr.4500.- 4 måned betales ikke noget, 5 måned betales kr.4500.- 6 måned betales kr.4500.-  7 måned betales kr.4500.- og til sidst 8 måned betaler du kr.4500.- og så bør du være færdig.

 

 

**Har du behov for flere lektioner afregnes disse lektioner i trafikken med kr. 250,- pr kørelektion.

 

Undervisning som instruktør i forbindelse med manøvrebane og køreteknik, samt egen kørsel i køreteknik.

Kontakt vores kontor hvis du ønsker at få tilsendt et samlet budget for uddannelsen.

Tilmeldingen til vore kørelærerkursuser er ikke bindende, du kan udtræde uden varsel til den 1. i en måned. Ønsker du at stoppe i utide, skal du ikke betale yderligere.

 

Specielt for studerende, der har påbegyndt kørelærerkursus på anden skole.

Stjernqvist Trafikskole får jævnligt henvendelser fra personer, der – uden at bestå – har gennemført dele af et kørelærerkursus på andre uddannelsessteder.
Desværre viser det sig ofte, at de der henvender sig til os, har været utilfredse med undervisningen i en stor del af uddannelsesforløbet, men alligevel fortsatte.

Vores råd til dig er derfor, at hvis du er utilfreds med dit uddannelsessted bør du skifte hurtigst muligt. Jo senere i uddannelsesforløbet, du skifter uddannelsessted, jo dyrere bliver det for dig at skifte.

Du er altid velkommen til en uforpligtende samtale med os, hvor vi kan vise dig vores uddannelseskoncept for kørelærer-uddannelsen. Vi kan også aftale, at du deltager helt uforpligtende en dag eller aften på et af vores uddannelseshold, så du selv kan opleve og vurdere forskellen på kvaliteten.

Har du været til forprøve uden at bestå, kan vi ofte tilbyde et særligt repetitionsforløb, der kun i begrænset omfang gør din uddannelse dyrere.

Vi vil naturligvis sammen med dig finde hvor du har mangler i din viden , og sammensætte et program der netop passer til dig.

Har du været til den afsluttende praktiske prøve uden at bestå, vil vi også her kunne finde hvor du har mangler i din viden, og sammensætte et repetitionsforløb der netop passer dig.

 

Kontakt os for mere info om at starte

Kontakt os på tlf. 38 88 00 46 hvis du har spørgsmål eller ønsker en brochure for kørelæreruddannelsen hos STJERNQVIST.

Kørelærerkursus Stjernqvist

Der bliver hørt efter når noget er interessant.

Tilbage

Regler for uddannelsen

0/5 (0 Reviews)