KØRELÆRERKURSUS TIL BIL – Priser

KØRELÆRERKURSUS : Næste kursus 18/9 2017 Informationsmøder 12/6 2017 Kl. 10.00 og den 7/8 Kl. 10.00 og 10/8 Kl. 19.00. Informationsmødet er gratis men tilmelding er nødvendig.

 

Budget – overslag

 

Teorikursus (rateopdelt)                                             kr. 34.900,-

Ved start kr. 7.900,- herefter 6 rater á kr. 4.500,- hver den 1. i måneden.

 

Glatførekursus på køreteknisk anlæg                       kr. 1.450,-

4 teorilektioner                                                             kr. 1.200,-

* 35 kørelektioner i trafikken                                      kr. 12.250,-

 

Samlet undervisningsudgift i alt ca.                          kr. 49.800,-

 

 

*Har du behov for flere lektioner afregnes disse lektioner i trafikken med kr. 350,- pr kørelektion.

 

Undervisning som instruktør i forbindelse med manøvrebane og køreteknik, E-læringslicens og bøger er inkluderet i kursusafgiften

Kontakt vores kontor hvis du ønsker at få tilsendt et samlet budget for uddannelsen.

Tilmeldingen til vore kørelærerkursuser er ikke bindende, du kan udtræde uden varsel til den 1. i en måned. Ønsker du at stoppe i utide, skal du ikke betale yderligere.

Din samlede undervisningsudgift hos os vil ofte udgøre omkring halvdelen eller endnu mindre af, hvad du skal betale andre steder. Nogle kørelærerskoler i Jylland kalkulerer endog med en samlet undervisningsudgift på over 150.000 kr. (du læste rigtigt), derfor har vi har jævnlig elever der kommer fra Fyn og Jylland.

 

Specielt for studerende, der har påbegyndt kørelærerkursus på anden skole.

Stjernqvist Trafikskole får jævnligt henvendelser fra personer, der – uden at bestå – har gennemført dele af et kørelærerkursus på andre uddannelsessteder.
Desværre viser det sig ofte, at de der henvender sig til os, har været utilfredse med undervisningen i en stor del af uddannelsesforløbet, men alligevel fortsatte.

Vores råd til dig er derfor, at hvis du er utilfreds med dit uddannelsessted bør du skifte hurtigst muligt. Jo senere i uddannelsesforløbet, du skifter uddannelsessted, jo dyrere bliver det for dig at skifte.

Du er altid velkommen til en uforpligtende samtale med os, hvor vi kan vise dig vores uddannelseskoncept for kørelærer-uddannelsen. Vi kan også aftale, at du deltager helt uforpligtende en dag eller aften på et af vores uddannelseshold, så du selv kan opleve og vurdere forskellen på kvaliteten.

Har du været til forprøve uden at bestå, kan vi ofte tilbyde et særligt repetitionsforløb, der kun i begrænset omfang gør din uddannelse dyrere.

Vi vil naturligvis sammen med dig finde hvor du har mangler i din viden , og sammensætte et program der netop passer til dig.

Har du været til den afsluttende praktiske prøve uden at bestå, vil vi også her kunne finde hvor du har mangler i din viden, og sammensætte et repetitionsforløb der netop passer dig.

 

Kontakt os for et kørelærerkursus.

Kontakt os på tlf. 38 88 00 46 hvis du har spørgsmål eller ønsker en brochure for kørelæreruddannelsen hos STJERNQVIST.