Kørelæreruddannelsen til bil i mere end 60 år.

Kørelærerkursus priser bil

Kørelæreruddannelsen starter næste gang september  2022. Kom til  Informationsmødet som er gratis, men tilmelding er nødvendig ring til os.

Teorikursus (rateopdelt)

kr. 29.000,-

** 20 kørelektioner i trafikken a kr.300.-

kr. 6.000,-

Samlet undervisningsudgift i alt ca.

kr.35.000,-

Depositum

Da vi har stor efterspørgsel på vores kurser, er det brand ærgerligt når nogen udebliver. Så for at sikre at dem som er tilmeldt kommer, har vi indført et depositum på 1000 kr.  Når dit depositum er modtaget er du endeligt registeret som deltager. Hvis du melder fra senere end to uger før kursusstart er depositummet gået tabt. De tusinde kroner fratrækkes første indbetaling.

Sådan kan du betale.

Du kan vælge at betale det hele på en gang eller du kan dele betalingen op i rater.

Rater.

Den måned du starter i betales ikke noget, den førstkommende første i måneden efter,  betales rate 1 kr.5000.-, minus depositum.  Måneden efter betales rate 2 kr.4800.- Den efterfølgende måned betales ikke noget. De efterfølgende fire måneder betales hver rate 3 – 6  på kr.4800.- så bør du være færdig.

Rabat.

Tager du dine kørekort til lastbil, vogntog eller motorcykel opnår du en rabat på 1.500 kroner pr kørekort, som du erhverver hos os, eller en af vores samarbejdspartnere. Spørg på kontoret.  Rabatten modregnes på sidste rate i uddannelsen.

Praktiske lektioner.

Når du skal have praktiske lektioner betales de fra gang til gang til læren til læren der underviser. Du kan også betale allesammen på kontoret eller i vores webshop på en gang.

**Har du behov for flere lektioner afregnes disse lektioner i trafikken med kr. 300,- pr kørelektion.

Bliv baneinstruktør samtidigt.

Undervisning som instruktør i forbindelse med manøvrebane og køreteknik, samt egen kørsel i køreteknik er lovpligtigt, men gratis og ubegrænset hos os. Det betyder samtidigt at du kan undervise på vores baner i på København, Næstved og Maribo uden yderlig dyre kurser, når du har bestået uddannelsen som kørelærer.

 

Se mere om jobbet efter kørelæreruddannelsen her

Kontakt vores kontor hvis du ønsker at få tilsendt et samlet budget for uddannelsen.

Tilmeldingen til vore kørelærerkursuser er ikke bindende, du kan udtræde uden varsel til den 1. i en måned. Ønsker du at stoppe i utide, skal du ikke betale yderligere.

Specielt for studerende, der har påbegyndt kørelærerkursus på anden skole.

Vil du skifte?

Stjernqvist Trafikskole får jævnligt henvendelser fra personer, der – uden at bestå – har gennemført dele af et kørelæreruddannelsen på andre uddannelsessteder.

Desværre viser det sig ofte, at de der henvender sig til os, har været utilfredse med undervisningen i en stor del af uddannelsesforløbet, men alligevel fortsatte.

Et godt råd

Vores råd til dig er derfor, at hvis du er utilfreds med dit uddannelsessted bør du skifte hurtigst muligt. Jo senere i uddannelsesforløbet, du skifter uddannelsessted, jo dyrere bliver det for dig at skifte.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til en uforpligtende samtale med os, hvor vi kan vise dig vores uddannelseskoncept for kørelærer-uddannelsen. Vi kan også aftale, at du deltager helt uforpligtende en dag eller aften på et af vores uddannelseshold, så du selv kan opleve og vurdere forskellen på kvaliteten.

Ikke bestået forprøven?

Har du været til forprøve uden at bestå, kan vi ofte tilbyde et særligt repetitionsforløb, der kun i begrænset omfang gør din uddannelse dyrere.

Vi vil naturligvis sammen med dig finde hvor du har mangler i din viden , og sammensætte et program der netop passer til dig.

Ikke bestået praktisk prøve?

Har du været til den afsluttende praktiske prøve uden at bestå, vil vi også her kunne finde hvor du har mangler i din viden, og sammensætte et repetitionsforløb der netop passer dig.

Kørelæreruddannelsen

Kontakt os for mere info om at starte
Ret til prisændringer forbeholdes

Kontakt os på tlf. 35 36 45 36 hvis du har spørgsmål eller ønsker en brochure for kørelæreruddannelsen hos STJERNQVIST.

0/5 (0 Reviews)