Kørelæreruddannelse hos Stjernqvist Trafikskole

Kørelæreruddannelse er det noget for dig?

Kan du lide at have med mennesker at gøre, kører bil, selv planlægge dine arbejdstider?  Så er jobbet som kørelærer lige noget for dig. Kom til vores næste infomøde og hør hvilke krav myndighederne stiller til kørelæreruddannelse , og hvordan hverdagen er som kørelærer. Vi taler også om økonomien og ikke mindst om vores jobmulighed. Skulle det fange din interesse så ring venligst til Berit på 35 36 45 36 og tilmeld dig vores infomøde på Frederikssundsvej 114 A 2700.

Næste infomøde den 10/1 2023

Stjernqvist Trafikskole uddanner kørelærere til personbil.

Vi starter kursus næste 20 marts 2023. Og igen 18 september 2023.  Holdne har undervisning mandage og onsdage.

 

Priser på uddannelsen Lige nu stor besparelse

Et aktivt køreskolemiljø

Når du vælger Stjernqvist Trafikskole indgår du i et levende og aktivt køreskolemiljø med mange kørelærere og elever. Og køreskolen råder også over egen bane, hvor du vil deltage i undervisning af elever på manøvrebane (Lukket Øvelsesplads) og glatbane (Køreteknik).

Vi har arbejdet med kørelæreruddannelse gennem mere end 60 år og har nogle af de højeste beståelsesprocenter i landet. Vi ved, hvad der skal til for at du består din kørelærereksamen. Vores store erfaring er din garanti for et godt uddannelsesforløb, der ender ved målet – din godkendelse som kørelærer.

Jobbet som kørelærer

Kørelærererhvervet er et særdeles populært erhverv, som tiltrækker såvel unge som ældre, der er glade for at køre bil, og som gerne vil i kontakt med mange mennesker i løbet af arbejdsdagen.

Se mere om Jobbet som kørelærer

Kom hurtigt i gang

Du kan være kørelærer allerede 7 til 9 måneder efter at du er startet, og dermed drage fordel af de fornuftige skattemæssige afskrivningsregler for kørelærere allerede i det år som du får din kørelærergodkendelse (maj eller november).

Se mere om Forudsætninger

Priser

Vore kørelærerkurser er ikke bindende, og du kan udtræde uden varsel til den 1. i en måned. Ønsker du at stoppe i utide, skal du ikke betale én øre yderligere.

Se mere om Priser
4.7/5 (104 Reviews)