Kørelæreruddannelse hos Stjernqvist Trafikskole – i mere end 60 år

Kørelæreruddannelse er det noget for dig?

Kan du lide at have med mennesker at gøre, kører bil, selv planlægge dine arbejdstider?  Så er jobbet som kørelærer lige noget for dig. Kom til vores næste infomøde og hør hvilke krav myndighederne stiller til kørelæreruddannelse , og hvordan hverdagen er som kørelærer. Vi taler også om økonomien og ikke mindst om vores jobmulighed. Skulle det fange din interesse så ring venligst til Lillian på 38 88 00 46 og tilmeld dig vores infomøde på Finsensvej 45 2000 Frederiksberg.

Næste infomøde (ring og hør om dato)  Mødet afholdes af Jeanne Birch og Niels Andersen.

Stjernqvist Trafikskole uddanner kørelærere til personbil.

Vi starter kurser op til bil onsdag 9/9 2019  Holdet har undervisning mandage og torsdage.

De næste hold starter op  i september 2019 og i marts 2020

 

Priser på uddannelsen 

Når du vælger Stjernqvist Trafikskole indgår du i et levende og aktivt køreskolemiljø med mange kørelærere og elever. Og køreskolen råder også over egen bane, hvor du vil deltage i undervisning af elever på manøvrebane (Lukket Øvelsesplads) og glatbane (Køreteknik).

Vi har arbejdet med kørelæreruddannelse gennem mere end 60 år og har nogle af de højeste beståelsesprocenter i landet. Vi ved, hvad der skal til for at du består din kørelærereksamen. Vores store erfaring er din garanti for et godt uddannelsesforløb, der ender ved målet – din godkendelse som kørelærer.

Kørelærererhvervet er et særdeles populært erhverv, som tiltrækker såvel unge som ældre, der er glade for at køre bil, og som gerne vil i kontakt med mange mennesker i løbet af arbejdsdagen.

Se mere om Jobbet som kørelærer

4.7/5 (103 Reviews)

Du kan være kørelærer allerede 7 til 9  måneder efter at du er startet, og dermed drage fordel af de fornuftige skattemæssige afskrivningsregler for kørelærere allerede i det år som du får din kørelærergodkendelse (maj eller november).

 Se mere om Forudsætninger

4.7/5 (103 Reviews)

Undervisningsforløb

Vore kørelærerkurser er ikke bindende, og du kan udtræde uden varsel til den 1. i en måned. Ønsker du at stoppe i utide, skal du ikke betale én øre yderligere.

Se mere om Priser

4.7/5 (103 Reviews)
Kørelæreruddannelse

Kørelæreruddannelse er meget spænende.

 

 

Ret til ændringer i kurser forbeholdes.  Regler for kørelæreruddannelsen.    Kontakt os

4.7/5 (103 Reviews)