Kørekort med automatgear

Nu tilbyder Stjernqvist kørekort til bil med automatgear, det er ovenikøbet en eldrevet bil. Så du er også med til at skåne miljøet i vores spritnye Tesla 3 skolevogn.

For få år siden var det utænkeligt at tage kørekort til personbil med automatgear, det mente myndighederne ikke kunne komme på tale. Så for nogle få år siden blev det tilladt i lastbil, (sådan en har vi også). Men nu er det osse lovligt i personbil.

Regler for at tage kørekortet med automatgear

Hvis du tager kørekort med automatgear får du en kode 78 påført nederst på bagsiden af dit kørekort. Det betyder at du kun må køre med automatgear. For at få ophævet det skal du aflægge en prøve med manuelgear. Der er her ingen krav om undervisning inden prøven, kørelæren skal dog se at du kan køre inden i går til prøve.

Fordele

Den store fordel er at du ikke skal bruge tid på at tæmme koblingen men blot trykke på speederen så kører bilen, og trykke på bremsen når bilen skal stoppe. Det gør du kan koncentrere dig om alt det andet du skal lære til køre undervisningen.

Pris

Når du kører i vores Tesla er der en merpris på 50 kr pr lektion, der er støre udgifter forbundet med sådan en bil og der er færre kunder til aut gear. Men du spare dem hurtigt hjem, da du ikke skal bruge kørelektioner på at lære koblingen at kende. Du kan se vores priser til bilkørekort her.

Hvad gør jeg?

Du tilmelder dig helt normalt her på hjemmesiden, så skriv os en mail eller ring og sig din tilmelding er til automatgear, så sikre vi os der plads til du kommer ud og køre i Teslaen. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

 

 

Automatgear

 

 

0/5 (0 Reviews)